Registracija novega uporabnika
Nazaj na forum


Forum je javen in namenjen zlasti knjižničarjem - katalogizatorjem, ki sodelujejo v sistemu vzajemne katalogizacije in pri delu uporabljajo programsko opremo COBISS2/Katalogizacija. Ti katalogizatorji lahko v forumu tudi aktivno sodelujejo. Ne glede na strokovno usmerjenost pa lahko kot gostje spremljajo dogajanje na forumu še vsi tisti, ki jih ta tematika zanima.

Če ste katalogizator in želite pridobiti uporabniško ime in geslo za včlanitev v forum, nam svoje podatke pošljite na naslov cobisseforum@izum.si. Na forumu lahko vprašate za pomoč ali nasvet ali pa prispevate delček svojega znanja. Vabimo vas, da se nam pridružite!


Pravila za sodelovanje v forumu

Za vsebino sporočil odgovarja vsak sam, zato skrbnik in moderator ne prevzemata nikakršne odgovornosti v zvezi z zahtevki, ki bi bili posledica poslanih sporočil.

Pričakujemo kulturen in profesionalen način komuniciranja. Do svojih sogovornikov bodite vljudni in jih ne žalite. V nasprotnem primeru si skrbnik foruma pridržuje pravico, da avtorja žaljivih ali kako drugače neprimernih sporočil opozori ali celo izbriše iz seznama članov.